OM OSS

Om oss på Fernlund Mäklare

Fernlund Mäklare AB har bedrivit verksamhet i Lund sedan 1969.

Vi hjälper dig  hela vägen i din bostadsaffär. Vi har ett gott renommé och god lokalkännedom. Vår verksamhet omfattar både förmedling av bostadsrätter och fastigheter samt uthyrning av lokaler och storhus i Lundatrakten med omnejd.

Vi är lyhörda inför alla parters önskemål och behov och gör vårt yttersta för att alla ska känna sig nöjda och trygga genom hela processen.

Vi trivs med vad vi gör vilket avspeglar sig i vårt arbete. Vi sätter dig som kund i centrum och anpassar vår tjänst efter dina behov.

Vi är anslutna till Sveriges största branschorganisation för fastighetsmäklare, Mäklarsamfundet.

Fernlund Mäklares recensioner på Google

Eva RadnerEva Radner
16:04 14 Sep 20
Vi har flera gången anlitat Ragnhild Fernlund för försäljningar och skulle inte tveka att anlita henne igen. Med hennes stora erfarenhet och skicklighet samt hennes driv och positiva sätt känner man sig oerhört trygg som säljare och säkert även som köpare.
Annica TrydingAnnica Tryding
19:43 07 Sep 20
Vår familj har anlitat Ragnhild vid ett par olika försäljningstillfällen. Ragnhild är en engagerad, pålitlig och kunnig mäklare som är lyhörd för både säljarens och köparens synpunkter. Ger bra service och stöd genom hela säljprocessen. All credit till Ragnhild!
Lovisa BrännstedtLovisa Brännstedt
18:10 05 Apr 20
Ragnhild är kunnig och professionell, och ingav trygghet från första stund!
MonicaMonica
08:51 12 Mar 19
Vi är väldigt nöjda med valet av mäklare och vi fick mer än utgångsbudet. Ragnhild är en duktig och engagerad mäklare som vi verkligen vill rekommendera. Stort Tack för all hjälp 🙂
Fantastisk, kompetent och erfaren mäklare som inger förtroende och trygghet. Tack Ragnhild för all hjälp och allt stöd!
js_loader